Ambjenti ynë

Ne kemi krijuar një ambient të ngrohtë dhe mikpritës që mbulon të gjitha nevojat e pacientit që do të na vizitojë. Pajisjet tona përfshijnë:

 • Terapinë me Valë Goditëse (Shockwave Therapy)
 • Aparaturë Diatermike (trajtim me rrymë elektrike)
 • Eko
 • K-LASER CUBE 4
 • Rryma të Kryqëzuara
 • Elektroterapi Klasike
 • TENS
 • Rreze Infra të kuqe (Infrared)
 • Kompresa të Nxehta – të Ftohta
 • Banjo me parafine
 • Pajisje për stërvitje (gjimnastike) si përshembull pistë elektrike, biçikletë statike, pajisje për biceps brakial (dy krerësh) etj