Fizioterapisti

Dimitris Barbara ka lindur në Selanik në vitin 1965.

Është i diplomuar pranë Shkollës së Fizioterapisë të Institucionit Arsimor Teknologjik (TEI) në Selanik në vitin 1988. Ka ndjekur seminaret e metodës McKENZIE nga viti 2001 deri në 2003.

Qendra e fizioterapisë të cilën e themeloi dhe e drejton që nga viti 1989 qe e pozicionuar prej 10 vitesh në rrugën Ionos Dhragoumi nr.10 në qendër të Selanikut. Me vonë u transferua për 12 vite të tjera në rrugën Metropolis nr. 60.

Sot, kjo qendër, është definitivisht e vendosur në Ambelokipous të Selanikut në rrugën Filipoupoleos 68, në katin e 3-të.

Viti 2015 përmbushi në total 26 vjet përpjekje për të ofruar qasjen më të mirë terapeutike pacientëve, të cilët u besojnë shëndetin e tyre.

Barbara është i martuar dhe babai i dy vajzave.