K-Laser Cube 4

K-Laser Cube 4  është terapia me lazer më novatore (bashkëkohore) në botë! Kjo për shkak se përfshin 4 gjatësitë  më të mira të valëve të përdorura në terapinë fizike (660nm, 800nm, 905nm, 970nm) duke i ofruar ato të veçuara ose të gjitha bashkë njëherazi! Ai është një lazer i teknologjisë së fundit, me cilësi dhe performancë të lartë, ka fuqi 20Watt dhe zotëron teknologjinë e protokollit të terapise (ISP)! Ajo ka potencialin për të arritur në shtresat më të thella që deri tani ishin të paarritshme pa mbinxehur sipërfaqen e lëkurës! Kjo (aparature) është një zbulim i madh teknologjik amerikan që ofron rezultate të menjëhershme në fazën akute dhe kronike të dhimbjes për shkak të një game të gjerë të çrregullimeve muskuloskeletore dhe neurologjike!

Terapia me ‘K Lazer Cube 4’ ndihmon në zvogëlimin e dhimbjes dhe të inflamacionit të indeve, përforcon shërimin sa të dy indeve të ashpër dhe të butë, duke përfshirë këtu muskujt, ligamentet, po aq dhe kockat, duke qenë rezultativ në lëndimet akute, si shembjet, ndrydhje, tendinite dhe radikulit akut, lëndime si shkak i përdorimit të përsëritur si përshëmbull bërryli i tenisit, spazma të muskujve të qafës (trigger points), të shpatullës, të belit, vitheve, sindroma e kyçit të dorës, tendinitet kronike të supit dhe të thembrës dhe artriti në gju dhe në kyçe të tjera.